תוספת תפו"א ובטטה בתנור

אופס את לא מחוברת!

רכיבים

  • 2 תפו"א גדול

  • 2 בטטה

  • 1 בצל גדול

  • חצי כוס מיץ תפוזים

אופן ההכנה

לחתוך את התפו"א והבטטה לפרוסות דקות

לסדר בתבנית

לקצוץ את הבצל ולטגן

לפזר את הבצל מעל התפו"א והבטטה

להוסיף את המיץ תפוזים

לאפות כ-40 דקות עד לריכוך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן