תבשיל קדרה מבשר בקר (ראָסאַלע)

אופס את לא מחוברת!

רכיבים

  • נתח בשר (אני משתמשת בפילה מדומה מס' 6)

  • 8 תפוחי אדמה

  • 2 בטטה

  • 5 בצל

  • 5 כפות תבלין שום

  • בקבוק יין אדום מתוק

  • 2 כפות מלח

אופן ההכנה

נחתוך את הבצל לרצועות דקות ונטגן עד להשחמה יפה

נוסיף את התבלין שום והמלח

נכניס את הנתח בשלמותו

את התפו"א והבטטה נחתוך לקוביות גדולות ונוסיף לסיר

נוסיף את היין

אם חסר נוזלים - נוסיף מים כדי שיכסה את כל המרכיבים

לבשל על אש גבוה עד שמבעבע

ננמיך ללהבה קטנה ונמשיך לבשבל 8-12 שעות

(וכל המרבה לבשל הרי זה משובח:)

לפני ההגשה נערבב את כל המרכיבים בסיר ונפרק את הבשר לחתיכות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן