רולדה חלבית

אופס את לא מחוברת!

דרגת קושי

בינוני

זמן הכנה

40 דק'

רכיבים

  • ביצים

  • סוכר

  • קקאו

  • קמח

  • שמנת מתוקה

  • חלב

  • מעדן בטעם וניל

  • פודינג וניל

  • תמצית וניל

אופן ההכנה

הבצק:
7 חלבונים
7 כפות סוכר

להקציף יחד

להוסיף:
7 חלמונים
2 כפות קקאו
7 כפות קמח

בתבנית חד פעמית בגודל תנור עם נייר אפיה נשטח את התערובת
לאפות 10 דקות על חום של 200 מעלות
נשים מגבת ונגלגל יחד עם הנייר אפיה לרולדה

המילוי:
שמנת מתוקה
3 כפות חלב
מעדן בטעם וניל
1 סוכר וניל
2 כפות פודינג וניל
כף תמצית וניל

להקציף הכל
נפתח את הבסיס האפוי ונוריד את הנייר אפיה
נמרח את המילוי על הבסיס
נגלגל יחד לצורת רולדה
נקפיא לשעה ונקשט מעל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן