קריספי קנלוני במלית בטטה

אופס את לא מחוברת!

רכיבים

  • 8-10 גלילי קנלוני

למילוי:

  • 3 כפות שמנת מתוקה

  • תפו"א גדול מבושל מעוך לפירה

  • 2 בטטה בינוני חתוך לקוביות קטנות

  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת

  • 4 כפות חלב

  • מלח

  • פלפל

לטיגון:

  • ביצה, מעט שמן

קרם שמנת:

  • 30 גרם חמאה

  • 2 שיני שום

  • 2 כפות קמח

  • כוס חלב

  • ½כוס מים

  • מלח פלפל

  • מעט אגוז מוסקט

  • עלי בזיליקום

  • ¼ כוס שמנת מתוקה

אופן ההכנה

משרים את גלילי הקנלוני במים רותחים למשך דקה
מוציאים מהמים

מכינים את המילוי:
מטגנים את קוביות הבטטה עד שהן רכות אך יציבות
בקערה מערבבים את כל מוצרי המילוי ומוסיפים את קוביות הבטטה
נכניס את כל המילוי לשקית זילוף
ונמלא כל גליל קנלוני במילוי
טובלים את הקנלוני בביצה ומטגנים בשמן מכל הצדדים

קרם שמנת:
ממיסים חמאה, מוסיפים שיני שום ומטגנים קצת
מוסיפים קמח ומערבבים
יוצקים בזרם דק את החלב והמים למחבת, מטבלים ומביאים לרתיחה עדינה
מנמיכים את האש ומוסיפים את הבזיליקום
משאירים על האש כ15 דקות
מוסיפים שמנת, מביאים לסף רתיחה ומגישים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן