משרים את גלילי הקנלוני במים רותחים למשך דקה
מוציאים מהמים
מכינים את המילוי:
מטגנים את קוביות הבטטה עד שהן רכות אך יציבות
בקערה מערבבים את כל מוצרי המילוי ומוסיפים את קוביות הבטטה
נכניס את כל המילוי לשקית זילוף
ונמלא כל גליל קנלוני במילוי
טובלים את הקנלוני בביצה ומטגנים בשמן מכל הצדדים
קרם שמנת:
ממיסים חמאה, מוסיפים שיני שום ומטגנים קצת
מוסיפים קמח ומערבבים
יוצקים בזרם דק את החלב והמים למחבת, מטבלים ומביאים לרתיחה עדינה
מנמיכים את האש ומוסיפים את הבזיליקום
משאירים על האש כ15 דקות
מוסיפים שמנת, מביאים לסף רתיחה ומגישים