קרוטונים

אופס את לא מחוברת!

דרגת קושי

קל

זמן הכנה

30 דק'

רכיבים

  • 1 כיכר לחם שחור

  • מלח

  • פלפל שחור

  • 2 כפות תימין

  • כפית אורגנו יבש

  • שמן זית בנדיבות

  • (אני מוסיפה קצת פפריקה )

אופן ההכנה

פורסים את הלחם וחותכים לקוביות בינוניות
מעבירים לקערה מתבלים
מוסיפים שמן זית ומערבבים היטב
מעבירים לתבנית ואופים בטמפרטורה של 170 מעלות
כ20-30 דקות
חשוב לפתוח את התנור ולערבב מפעם לפעם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן