קלופס בשרי

אופס את לא מחוברת!

דרגת קושי

בינוני

זמן הכנה

30 דק'

רכיבים

  • 2 מגשים חזה עוף

  • 1.5 כוסות בצל מטוגן טחון

  • 1 גזר

  • 1 תפו"א חצי מבושל

  • 1/2 ראש שום

  • 3 ביצים

אופן ההכנה

לטחון את החזה עוף, הגזר, התפו"א והשום

נכניס הכל לקערה

נוסיף את הביצים ואת הבצל המטוגן

נערבב היטב את הכל

נלוש עד לקבלת עיסה דחוסה

נחלק לקלופסים

נקפיא

טיפ: להכניס קלופס למרק - מוסיף המון ומאוד טעים!

ניתן גם להוסיף לחמין של פסח (במקום קישקע)

חשוב! להכניס רק אחרי הקפאה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן