צלי בשר

אופס את לא מחוברת!

דרגת קושי

בינוני

זמן הכנה

60 דק'

רכיבים

  • נתח בשר (אני משתמשת במס' 5)

  • 4 בצל גדול

  • ראש שום

  • בקבוק יין אדום יבש

  • 3 כפות תבלין שום

אופן ההכנה

לחתוך את הבצל לפרוסות דקות

לטגן עד להשחמה יפה

לחתוך את שיני השום לחצאים

לטגן עוד 2 דקות

להוציא הכל לקערה

להכניס את הבשר לסיר ולצרוב מכל הצדדים

להוסיף לסיר את הבצל והשום המטוגן

להוסיף בקבוק יין

לכסות את הסיר

לבשל למשך 4-6 שעות על אש קטנה

לקרר את הבשר ולחתוך לפרוסות יפות (בעובי 1 ס"מ)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן