צ'יפס בטטה

אופס את לא מחוברת!

דרגת קושי

קל

זמן הכנה

10 דק'

רכיבים

  • 1 בטטה

  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

נקלף את הבטטה

נמשיך לקלף עד הסוף

נחמם שמן עמוק

נטגן את הבטטה

תוך כדי הטיגון נערבב שיקבל צורות יפות

נוציא לתבנית על נייר סופג

ברגע שמתקרר נעביר לצלחת נקיה

זהירות! יכול להישרף ממש מהר!

טיפ: לפזר על סלט כל טוב (מתכון לסלט כל טוב)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן