פשטידת עוף ופירה

אופס את לא מחוברת!

דרגת קושי

בינוני

זמן הכנה

30 דק'

רכיבים

לפירה:

  • 6 תפו"א

  • 3 ביצים

  • חצי כוס שמן

  • כפית מלח

לעוף:

  • מגש חזה עוף טחון

  • חצי כוס בצל מטוגן טחון

  • 2 ביצים

  • כוס שקדים טחונים

  • חצי ראש שום כתוש

  • 1 בטטה מגורד דק/טחון

  • 1 גזר מגורד דק /טחון

אופן ההכנה

לשכבת הפירה:
נקלף את התפו"א ונחתוך לקוביות
נבשל עד לריכוך בסיר עם מים
נוסיף את המלח, שמן וביצים ונמעך לתערובת חלקה
נכניס לתבנית בגודל בינוני

לשכבת העוף:
נערבב היטב את כל החומרים ונכניס לתבנית מעל שכבת הפירה

מעל נקלף תפו"א לפרוסות דקות
נסדר מעל שכבת העוף
נכסה בנייר כסף
נכניס לתנור על 220 מעלות למשך 40 דקות
נוריד את המכסה ונשאיר לעוד 20 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן