פסטיה

אופס את לא מחוברת!

דרגת קושי

קל

זמן הכנה

40 דק'

רכיבים

  • 1 חבילה עלי פילו

  • חצי קילו פרגיות

  • 2 בצלים בינוני חתוכים לקוביות קטנות

  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה

  • 100 גרם שקדים פרוסים

  • 100 גרם שזיפים מגולענים קצוצים

  • 2 ביצים

  • שמן

  • אגוז מוסקט

  • טיפה קינמון - לא חובה

אופן ההכנה

מחממים שמן במחבת ומטגנים את הפרגיות
בנפרד מטגנים את הבצל עד להזהבה
מתבלים במלח פלפל ואגוז מוסקט
מקררים את הפרגיות וחותכים לקוביות קטנות
מערבבים יחד עם הבצל, שקדים והשזיפים
מברישים את הדף פילו בשמן, מניחים מעליו דף נוסף וחותכים לרצועות ארוכות
מניחים כף גדושה מהמילוי בקצה ומקפלים למשלוש
אופים בתנור על 180 מעלות עד להזהבה יפה
בערך 15-20 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן