נלוש לבצק אחיד, יוצא קצת דביק
אין צורך להתפיח
לוקחים כדור בצק בגודל כדור טניס, מכדררים, מניחים על משטח מקומח ומרדדים לעובי ½ ס"מ
חותכים נייר אפיה לריבועים ומניחים את הפיתות עליהם להתפחה
מחממים מחבת על להבה בינונית
מפרידים בעדינות את הפיתה מהנייר אפיה ומניחים במחבת
כשהפיתה מתחילה לקבל כיס אוויר הופכים לצד השני
הופכים שוב עד שהפיתה מתנפחת
יש אפשרות לאפות את הפיתות בתנור על חום 250 מעלות במצב גריל
לחמם היטב את התנור מראש ולהכניס כל פיתה ל2 דקות עד שמתנפח ולהפוך
שימו לב זה קורה ממש מהר - שלא ישרף