פיצה ללא התפחה

אופס את לא מחוברת!

דרגת קושי

קל

זמן הכנה

30 דק'

רכיבים

הבצק:

  • 3 כוסות קמח

  • כף שמרים יבשים

  • כף סוכר

  • כוס חלב

  • רבע כוס שמן

  • כפית מלח

לרוטב עגבניות:

  • 4 כפות גדושות רסק עגבניות

  • 4 כפות שמן

  • כפית אורגנו

  • קצת פלפל שחור

  • רבע כפית אבקת שום

אופן ההכנה

מכינים בצק רך ונח
אם חסר קצת נוזלים להוסיף טיפה מים
לערבב את חומרי הרוטב יחד בקערה
לרדד את הבצק לעיגול גדול

למרוח מרוטב העגבניות ולהוסיף גבינה צהובה בשפע
מעל הגבינה מומלץ לשפוך קצת שמנת מתוקה
להכניס את הפיצה לתנור בחלק התחתון
ולהדליק את התנור לחום גבוה (230 מעלות)

לאפות בערך כעשרים דקות עד שהגבינה נמסה ומבעבעת

מכמות אחת יוצא עיגול פיצה אחד עבה או 2 דקים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן