פאי פקאן

אופס את לא מחוברת!

דרגת קושי

מתקדם

זמן הכנה

60 דק'

רכיבים

לסירופ סוכר:

  • כוס סוכר

  • כוס מים

לבצק:

  • 280 גרם קמח

  • 3 כפות א. סוכר

  • 1/4 כפית מלח

  • 150 גרם חמאה/ מרגרינה

  • 1 חלמון

  • 6 כפות מים קרים

למילוי:

  • 50 גרם חמאה / מרגרינה

  • כוס סירופ סוכר

  • 1/3 כוס סירופ מייפל

  • 1/2 כוס סוכר חום

  • 1 ביצה

  • 3 חלמונים

  • כף ליקר

  • תמצית וניל

  • 150 גרם פקאן קצוץ

  • 150 גרם פירורי עוגיות

  • 200 גרם פקאן חצוי לסידור על פני הפאי

אופן ההכנה

דבר ראשון להכין סירופ סוכר
להרתיח כוס סוכר וכוס מים יחד על אש נמוכה עד שהסוכר נמס

מערבלים את כל היבשים והחמאה במעבד מזון
כשנוצרים פירורים אחידים מוסיפים את החלמון והמים ומערבבים בפולסים עד שנהיה בצק. לא יותר!

להכניס את הבצק למקרר לחצי שעה עטוף בניילון נצמד

מרדדים את הבצק ומניחים בתבנית
לחורר עם מזלג
להכניס למקפיא לעשר דקות
לאפות בחום 180 מעלות עשר דקות

מערבבים את כל חומרי המילוי:
קודם מחממים את הסירופ סוכר ומערבבים עם הסוכר חום
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים
את הפקאן הקצוץ והפירורים לפזר בתחתית הפאי
מעל לסדר את חצאי הפקאן
מוזגים את המלית בעדינות על האגוזים
אופים 45 דקות בחום 180 מעלות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן