פאי פירות עשיר

אופס את לא מחוברת!

דרגת קושי

בינוני

זמן הכנה

40 דק'

רכיבים

  • 280 גרם קמח

  • 3 כפות א. סוכר

  • 1/4 כפית מלח

  • 150 גרם חמאה/ מרגרינה

  • 1 חלמון

  • 6 כפות מים קרים

למילוי:

  • 1 שמנת מתוקה (אפשר להמיר לריץ)

  • 2.5 כפות פודינג וניל

  • 2 כפות קרם וניל (קנוי)

  • פירות לפי בחירה

אופן ההכנה

מערבלים את כל היבשים והחמאה במעבד מזון
כשנוצרים פירורים אחידים מוסיפים את החלמון והמים ומערבבים בפולסים עד שנהיה בצק. לא יותר!

להכניס את הבצק למקרר לחצי שעה עטוף בניילון נצמד

מרדדים את הבצק ומניחים בתבנית
לחורר עם מזלג
להכניס למקפיא לעשר דקות
לאפות בחום 180 מעלות 15 דקות

נקציף את השמנת (הריץ) עם הפודינג והוניל לקרם חלק
נזלף על תחתית הפאי האפוי ונסדר מעל את הפירות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן