עוף עם בטטה ברוטב יין

אופס את לא מחוברת!

דרגת קושי

בינוני

זמן הכנה

40 דק'

רכיבים

  • 2 בצל חתוך לרצועות

  • 1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות

  • 3-4 כפות תבלין שום

  • 2 כוסות יין אדום מתוק

  • 4 כרעיים עוף

אופן ההכנה

נטגן את הבצל עם קצת שמן זית

נוסיף את קוביות הבטטה ונמשיך לטגן כמה דקות

נוסיף 2 כפות תבלין שום

נוסיף כוס יין ונערבב

מעל נסדר יפה את העוף

מעל העוף נמרח מהתבין שום

(אפשר לפזר שקדים ואגוזים)

נוסיף עוד כוס יין

נשאיר על אש קטנה לשעה וחצי לפחות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן