עוף סיני

אופס את לא מחוברת!

דרגת קושי

בינוני

זמן הכנה

40 דק'

רכיבים

  • 2 פרפרים חזה עוף

לבלילה

  • כוס קמח

  • 2 ביצים

  • 1/2 כפית אבקת אפיה

  • 2 כפות שמן

  • 1/2 כוס מים

  • מלח

  • פפריקה

לרוטב

  • 1 בצל גדול

  • פלפל אדום

  • 1/3 כוס דבש

  • 1/3 כוס קטשופ

  • 2 כפות סוכר חום

אופן ההכנה

לחתוך את החזה עוף לרצועות קטנות
להכין בלילה
לטבול כל אחד בבלילה ולטגן מ-2 הצדדים

הרוטב:

לחתוך בצל ופלפלים לרצועות
לטגן עד להשחמה קלה
להוסיף את הדבש, קטשופ וסוכר
להשאיר 2 דקות על האש

לשפוך על הרצועות עוף המטוגנות
לאפות לא מכוסה רבע שעה בתנור חום בינוני 180 מעלות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן