עוף ברוטב יין

אופס את לא מחוברת!

דרגת קושי

בינוני

זמן הכנה

20 דק'

רכיבים

  • 2 בצל חתוך לרצועות

  • 1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות

  • 4 כפות תבלין שום

  • 2 כוסות יין אדום מתוק

  • 4 כרעיים עוף

אופן ההכנה

נטגן את הבצל עם קצת שמן

נוסיף את קוביות הבטטה ונמשיך לטגן כמה דקות

נכניס 2 כפות מהתבלין שום

נוסיף כוס יין ונערבב

מעל נסדר יפה את העוף

מעל עוף נשים עוד מעט תבלין שום

(אפשר לפזר מעל קצת אגוזים ושקדים)

נוסיףעוד כוס יין

נשאיר על אש קטנה לשעה וחצי - שעתיים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן