עוגת קוקוס בציפוי שוקולד לבן

אופס את לא מחוברת!

רכיבים

בצק:

  • 1 מרגרינה

  • 1 ביצה

  • 2.5 כוסות קמח

  • 1.1/4 כוסות סוכר

  • 2 כוסות קוקוס

  • 1/2 אבקת אפיה

שוקולד:

  • 300 גרם שוקולד לבישול

  • 1 מרגרינה

  • 9 חלמונים

  • 7 חלבונים

  • כוס סוכר

הציפוי:

  • 200 גרם שוקולד לבן

  • 2 כפות חמאת בוטנים

  • 3 כפות שמן

אופן ההכנה

ללוש בצק - יוצא בצק פירורים
בתבנית תנור עם נייר אפיה לשטח את הבצק
לאפות 15 דקות בחום 180 מעלות

בסיר קטן על אש נמוכה להמיס שוקולד
לכבות את האש ולהוסיף מרגרינה וחלמונים
להקציף את החלבונים והסוכר

להוסיף את השוקולד המבושל
ולשטוח על הבצק
לאפות עוד כחצי שעה

להמיס את החומרים לציפוי ולשטוח מעל העוגה

1 מחשבה על “עוגת קוקוס בציפוי שוקולד לבן”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן