סלמון קריספי מהמם לאירועים

אופס את לא מחוברת!

רכיבים

  • פילה סלמון עם העור

  • חצי כוס שמן זית

  • 5 שיני שום כתושות

לציפוי:

  • 100 גרם שקדים קצוצים

  • חצי כוס פירורי לחם

  • כפית אורגנו

  • כפית טימין

  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

לחתוך את הדג באלכסון לשני הצדדים לקוביות
זהירות, לא לחתוך עד הסוף!
ניקח מערוך מעץ ונצפה אותו גם בנייר אפיה וגם בנייר כסף
נשמן ונשים את הדג מעליו
את השוליים של הדג נסדר פנימה בצורה יפה
נמרח על הדג שמן זית ושום
את חומרי הציפוי נערבב יחד בקערה
נצפה את הדג בפירורים
לאפות את הדג בתנור שחומם מראש על חום 230 מעלות
כעשרים דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן