סלט פטריות מוקפץ

אופס את לא מחוברת!

רכיבים

  • 2 סלסלאות פטריות חתוכות לרבעים

  • 3 שיני שום כתושות

  • מלח, פלפל

  • ⅓ כוס רוטב סויה

  • ⅓ כוס רוטב צ'ילי

  • 4 גבעולים בצל ירוק חתוך לטבעות

אופן ההכנה

לטגן את הפטריות
להוסיף את השום, מלח ופלפל
להכניס את הרטבים
להקפיץ כמה דקות יחד במחבת
לפני ההגשה מוסיפים את הבצל ירוק
לערבב היטב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן