סיגרים פטריות ובטטה

אופס את לא מחוברת!

רכיבים

  • 1 בצל בינוני

  • קופסת פטריות

  • 1 בטטה גדולה

  • מלח

  • פלפל

  • אגוז מוסקט

  • חבילה עלי סיגר

אופן ההכנה

נחתוך את הבצל והפטריות לקוביות קטנות
נחמם שמן במחבת ונטגן את הבצל והפטריות עד להשחמה
נתבל במלח פלפל ואגוז מוסקט
בינתיים נבשל בטטה עד לריכוך
נמעך את הבטטה במזלג
נוסיף את הבצל והפטריות המטוגנות
נערבב היטב
נעביר לשקית זילוף
נחתוך כל עלה סיגר לחצי
נשים קצת מילוי נקפל ונגלגל
נחמם שמן במחבת
נטגן את הסיגרים מ2 הכיוונים

ניתן להקפיא את הסיגרים לפני טיגון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן