מרק קישואים קטיפתי

אופס את לא מחוברת!

דרגת קושי

בינוני

זמן הכנה

30 דק'

רכיבים

  • 50 גרם חמאה

  • 2 כפות שמן זית

  • 1 בצל פרוס

  • 2 שיני שום קצוצות

  • 6 קישואים מקולפים חתוכים גס

  • 1 תפו"א חתוך לקוביות

  • 2 כוסות מים

  • 1.5 כוסות חלב

  • מלח, פלפל

  • מעט אגוז מוסקט

  • 250 גרם עלי תרד או מנגולד קצוצים

  • 1 שמנת מתוקה

אופן ההכנה

ממיסים חמאה ושמן במחבת
מטגנים בצל ושום עד להזהבה
מוסיפים קישואים ותפו"א ומאדים כ10 דקות
מוסיפים לסיר מים, חלב ותבלינים ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים כ35 דקות עד שהירקות רכים
מסירים מהאש וטוחנים למחית חלקה, מדללים בהתאם לסמיכות הרצויה
מוסיפים עלי מנגולד/ תרד ומחזירים לאש ל3 דקות
מוסיפים שמנת, מביאים לסף רתיחה
טועמים ומתקנים תיבול ומסירים מהאש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן