ממתק שוקולד

אופס את לא מחוברת!

דרגת קושי

קל

זמן הכנה

15 דק'

רכיבים

לבסיס:

  • 1 שרוול ביסקוויטים

  • 4 כפות דבש

  • 4 כפות גדושות חמאת בוטנים

  • ¼ כוס שמן

לציפוי:

  • 100 גרם שוקולד מריר

  • 4 כפות דבש

  • 4 כפות חמאת בוטנים

  • כף שמן

אופן ההכנה

לטחון את הביסקוויטים לחתיכות גסות
לערבב עם הדבש, שמן והחמאת בוטנים עד לקבלת תערובת אחידה
להדק היטב בתבנית בגודל 20*30

הציפוי:
להמיס על אש קטנה את החומרים
לשים מעל שכבת הבסיס
להכניס למקרר עד להתקשות
לחתוך לריבועים קטנים או מלבנים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן