מאפה פסח

אופס את לא מחוברת!

דרגת קושי

בינוני

זמן הכנה

20 דק'

רכיבים

  • 3 ביצים שלימות

  • קורט מלח

  • רבע כוס שמן

  • חצי כפית דבש / סוכר

  • כוס שקדים טחונים דק

אופן ההכנה

להקציף ביצים על מהירות גבוהה כ3 דקות

להוסיף שמן בזרזיף דק תוך כדי הקצפה

להוסיף דבש ושקדים

להקציף על מהירות נמוכה עד לאיחוד השקדים בבלילה

לשמן תבניות שקעים

לאפות בחום 180 מעלות כ10 דקות

יצא לי 14 מאפים קטנים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן