לחמניות שוקולד על שיפוד

אופס את לא מחוברת!

רכיבים

  • 500 גרם קמח

  • כף שמרים יבשים

  • 2 כפות סוכר

  • כפית מלח

  • חצי כוס שמן

  • כוס ורבע מים פושרים

  • ממרח שוקולד

  • ביצה טרופה להברשה

אופן ההכנה

להכין בצק
להתפיח את הבצק לשעה
לחלק ל14 חלקים
לרדד למלבן ארוך וצר למלא ולגלגל
לסובב על השיפוד
להתפיח עוד 20 דקות
להבריש בביצה
לאפות על חום 180 מעלות כעשרים דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן