לחמניות שומשום

אופס את לא מחוברת!

דרגת קושי

קל

זמן הכנה

90 דק'

רכיבים

  • קילו קמח

  • 2.5 כפות שמרים יבשים

  • ¾ כוס סוכר

  • 3 כוסות מים

  • חצי כוס שמן

  • כף מלח

אופן ההכנה

במיקסר:
קמח שמרים סוכר ונערבב
נוסיף שמן ומים ונערבב כ3 דקות
נוסיף את המלח
נלוש את הבצק עוד 10 דקות

נתפיח את הבצק שעה

נחלק את הבצק ל15 חלקים
(100 גרם כל חתיכה)
נרדד ונגלגל ללחמניה ארוכה
נטבול כל לחמניה במים
נגלגל בשומשום
ונכניס לתבנית על נייר אפיה
נתפיח עוד כ40 דקות
ונכניס לתנור טורבו שחומם מראש על 180 מעלות כ15-20 דקות
עד שמשחים ומקבל צבע יפה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן