כבד עסיסי ברוטב יין

אופס את לא מחוברת!

רכיבים

  • 1 בצל גדול חתוך לרצועות

  • 250 גרם כבד צלוי

  • 2 כפות קמח

  • חצי כפית פפריקה מתוקה

  • כף אבקת מרק עוף

  • 2 כפות סילאן

  • חצי כוס יין

  • 2 כוסות מים

אופן ההכנה

לטגן את הבצל על אש נמוכה עד שמזהיב
להוסיף קמח ותבלינים יבשים
לערבב היטב להוסיף את המים והנוזלים
להשאיר על אש נמוכה כחצי שעה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן