טשולנט (חמין)

אופס את לא מחוברת!

דרגת קושי

בינוני

זמן הכנה

30 דק'

רכיבים

  • נתח בשר שלם

  • 2 בצל חתוך לקוביות

  • 6 תפו"א חתוך לקוביות גדולות

  • 2 בטטה חתוך לקוביות גדולות

  • חצי קילו שעועית

  • לתערובת התיבול:

  • כף אבקת מרק בצל

  • כף אבקת מרק עוף

  • חצי כף פפריקה חריפה

  • 2 כפיות מלח

  • חצי כפית פלפל שחור

  • חצי כף תבלין סטייק

  • חצי כף תבלין גריל עוף

  • חצי כף תבלין על האש

  • 4 כפות סילאן

אופן ההכנה

נטגן את הבצל עם הרבה שמן

כשמשחים נכניס את כל התבלינים לסיר ונוסיף כוס מים

נערבב היטב שלא יהיו גושים

נוסיף את השעועית

מעל את הנתח בשר, לא לחתוך לקוביות!

נוסיף את התפו"א והבטטה

נמלא מים שיכסה הכל

נרתיח על אש גדולה ונעביר לאש קטנה למשך 5-6 שעות

אחר כך נעביר לפלטה עד שבת בבוקר

אני מוסיפה מעל הכל פשטידת קמח - דמוי קישקע

קישור למתכון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן