חזה עוף מוקפץ

אופס את לא מחוברת!

דרגת קושי

קל

זמן הכנה

30 דק'

רכיבים

  • מגש חזה עוף חתוך לקוביות קטנות

  • 2 בצל גדול חתוך לרצועות דקות

  • 3 כפות תבלין שום

  • חצי כוס יין

  • חצי כוס אגוזים טחונים

אופן ההכנה

נערבב את החזה עוף עם התבלין שום ונשאיר בצד

נטגן את הבצל עד שמשחים קצת

נוסיף את קוביות החזה עוף ונטגן

כשהעוף מוכן נוסיף את היין והאגוזים

נשאיר על האש לעוד 5 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן