בשר מפורק

אופס את לא מחוברת!

דרגת קושי

בינוני

זמן הכנה

60 דק'

רכיבים

  • נתח בשר מס 2

  • כף סוכר

  • 2 כוסות יין אדום מתוק

  • 4 בצל

  • 3 שיני שום

אופן ההכנה

להרתיח סיר עם מים
להכניס את הבשר ולבשל למשך 3 שעות
לפרק מיד את הבשר
בסיר לטגן רצועות בצל עד להשחמה קלה
להוסיף את השום, הסוכר היין
ואת הבשר
להשאיר על אש נמוכה כשעה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן