בורקס במילוי כרוב

אופס את לא מחוברת!

רכיבים

לבצק:

  • 2 כוסות קמח

  • 1/2 כוס שמן

  • 1/2 כפית אבקת אפיה

  • 1/2 כוס מים רותחים

  • כפית שטוחה מלח

למילוי:

  • 2 בצל בינוני

  • 1 חב' כרוב קצוץ (400 גר')

  • 1-1.5 כפיות מלח

  • 1-1.5 כפיות סוכר

  • 1.5 כפיות פפריקה

לציפוי:

  • 1 ביצה

  • שומשום

אופן ההכנה

נכין את המילוי

נקצוץ את הבצל דק

בסיר גדול נכניס את כל מוצרי המילוי

לא צריך שמן!!!

נשאיר על אש קטנה למשך שעתיים לפחות

ונערבב כל רבע שעה

בקערה גדולה נלוש את כל חומרי הבצק לכדור בצק אחיד

אין צורך להתפיח!

נחלק את הבצק ל 2-3 חלקים

נשמן משטח עבודה ונרדד את הבצק למלבן גדול

לשים מילוי

לגלגל לפס ארוך

ונסמן פרוסות בעובי 1 ס"מ

לא לחתוך עד הסוף

אפשר לשמור בהקפאה לפני אפיה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן