אצבעות קראנץ' שום – ב2 דקות

אופס את לא מחוברת!

רכיבים

  • 2 פיתות (קנויות)

  • כפית שום כתוש

  • 1/4 כוס שמן

  • 1/4 כפית פפריקה חריפה

אופן ההכנה

נחתוך את הפיתה לרצועות

(כ-5 רצועות מכל פיתה)

את השמן, פפריקה והשום נערבב

נמרח כל רצועת פיתה בתערובת השום

נכניס לתנור

10 דקות על 180 מעלות

טיפ: מתאים להגיש ליד סלט, מרק וכו'

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן