בריק

אופס את לא מחוברת!

דרגת קושי

קל

זמן הכנה

10 דק'

רכיבים

  • עלי סיגר

  • ביצה לכל עלה

  • גבינה בולגרית וצהובה

  • (ניתן להוסיף בצל ירוק, זיתים, תרד)

אופן ההכנה

למלא בכל עלה כף גדושה של הגבינות
נוסיף ביצה
לקפל לחצי
לטגן בשמן חם חצי עמוק במחבת
כחצי דקה מכל צד
עד שמשחים ומקבל צבע יפה
לאכול ולהגיש מיד!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הטופס נשלח בהצלחה

תודה על פניתכם!

טעם של אירוע מסיבה חגיגה

דילוג לתוכן